Värdering och uppköp av dödsbo

Värdering och uppköp av Dödsbo i hela Göteborg. Vi förstår att hanteringen av ett dödsbo kan vara en krävande och känslomässig process. För att underlätta för dig erbjuder vi en kostnadsfri värdering av alla föremål i bostaden eller bohaget. Syftet med denna värdering är att ge dig en tydlig överblick och ett fast pris för tömningen av dödsboet. Att värdera olika objekt och föremål är en viktig del av att hantera ett dödsbo för att veta deras ekonomiska värde.

Kostnadsfri värdering

Nordic Dödsbo erbjuder vid ett kostnadsfritt hembesök värdering och uppköp av olika föremål och saker som finns i bostaden. När vi värderar olika föremål kan värdet på sakerna variera beroende på skick, ålder och efterfrågan på marknaden. Vår representants uppgift är att säkerställa att du är nöjd och att era föremål och värdesaker återanvänds. När vi är överens och framförallt när ni är nöjda kan vi göra uppköp av delar eller hela dödsbo.

Uppköp av föremål

Vår värderingstjänst gör det möjligt för oss att även erbjuda dig ett pris för eventuella föremål som vi är intresserade av att köpa upp. På så sätt kan du få en uppfattning om värdet på dina ägodelar och samtidigt ha möjlighet att sälja dem till oss om du så önskar.

Sälj föremål till marknadens bästa pris. Vi strävar efter att göra hela processen så smidig och transparent som möjligt för dig. Genom att erbjuda en kostnadsfri värdering kan du känna dig trygg med att du får ett rättvist och konkret pris för tömningen av dödsboet, samt att du har möjlighet att sälja föremål som du inte längre behöver eller önskar behålla.

Telefonsamtal för värdering av dödsbo
Vid värdering och uppköp av dödsbo planerar vi arbetet effektivt och som oftast påbörjas arbetet inom ett par dagar och vi ger dig ett fast pris.

Vår arbetsprocess för värdering och uppköp av dödsbo:

  1. Vi värderar dödsboets föremål och bohag kostnadsfritt för att kunna ge er kostnadsförslag med ett fast pris för uppköp av föremål och lösöre vi är intresserade av. Börja med kostnadsfri offertförfrågan
  2. Vi bestämmer tid för besök
  3. Besök och värdering av föremål utan några förpliktelser
  4. Ni får en kostnadsfri offert och rådgivning
  5. Vi värderar och köper upp delar eller hela dödsboet.